Maak kennis met Terry, onze nieuwe trainer/ adviseur

Vanaf vandaag komt Terry Brochard het team van Art-up versterken. Als vaste trainer/adviseur zal Terry trainingen en workshops gaan ontwikkelen en geven. We zijn heel blij met deze versterking, waarmee we nog meer organisaties in de cultuursector kunnen helpen zich te ontwikkelen op het gebied van innovatie en ondernemerschap.

Terry is opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft en werkte de laatste twee jaar als ontwerper, facilitator en creatief directeur bij Theateradvies. Daarnaast is hij zelf vijf jaar actief geweest als innovatief ondernemer met zijn start-up Theater Beleving en was hij ontwerpcoach op zijn oude opleiding. Met deze ervaring past Terry uitstekend in het Art-up team.

"Ik kijk er naar uit om de expertise uit mijn opleiding, mijn ervaringen als cultureel ondernemer te kunnen toepassen bij Art-Up. Ik laat me graag inspireren door ondernemers met een interessant vraagstuk, een boeiende visie of een tof idee. Mijn werkwijze is gebaseerd op een goed proces, met een flinke korrel creativiteit en enthousiasme. Met die combinatie geloof ik dat er voor ieder probleem een passende oplossing te vinden is." -Terry