Art-up breidt uit! Trainer en projectcoördinator Dorian stelt zich voor

Het Art-up team breidt uit! Dorian Kingma zal het team versterken als trainer en adviseur, maar is ook verantwoordelijk voor coördinatie van programma’s en de communicatie van Art-up.

Dorian is opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft en werkte de laatste 4 jaar als social designer binnen haar eigen onderneming SMELT. Daarnaast werkte Dorian onder andere aan de uitbreidingscampagne naar Delft voor We Are Public, verschillende community-art projecten, als projectmanager bij Bord&Stift en als ontwerpcoach op haar oude opleiding.

“Ik heb een groot hart voor de culturele sector en ik kijk ernaar uit om vanuit Art-up bij te dragen aan een cultuursector waarin er ruimte is voor nieuwe en spannende ideeën. Ik word enthousiast van goede nieuwe ideeën en doe er graag alles aan om deze ideeën tot een succes te maken. Met mijn scherpe blik, kennis van de culturele sector en ervaring als ondernemer kan ik goed zien waar kansen (en bedreigingen) liggen en kan ik meedenken over hoe deze te gebruiken (of te tackelen). Ik krijg er energie van om mensen een stapje verder te kunnen helpen in hun proces. Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, zodat de deelnemers zich ook uitgenodigd voelen om fouten te maken of moeilijkere delen van hun proces te delen. Ik geloof dat dat nodig is om echt iets te leren. ”

- Dorian