Vacature: Projectcoördinator / junior trainer

Word jij enthousiast van het faciliteren van sessies met culturele en creatieve ondernemers en instellingen? Heb jij interesse in innovatie en ondernemerschap en heb je de ambitie om hier verder in te ontwikkelen? Schep jij graag orde in de chaos en ben je een geboren regelaar? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Als projectcoördinator en junior trainer ga je een belangrijke rol spelen in de organisatie en coördinatie van onze trainingen, begeleidingsprogramma’s en adviestrajecten, maar ook in de uitvoering en facilitatie daarvan. We zoeken voor deze functie een startende professional (2-5 jaar werkervaring) voor 3 dagen per week (24 uur).

Wat je gaat doen
Je werk kan grofweg onderverdeeld worden in vier categorieën. 

Je coördineert projecten
Als projectcoördinator zorg je dat onze projecten soepel verlopen. Je plant projecten in, stemt af met de opdrachtgever en met het interne projectteam en bewaakt de voortgang.

Je coördineert begeleidingsprogramma’s
Je bent hét aanspreekpunt voor deelnemers van onze begeleidingsprogramma’s. Wat in de praktijk betekent dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent, de voortgang van de deelnemers monitort en hen voorziet van informatie over het programma. Ook regel je de locaties en catering.

Je geeft trainingen
Je ondersteunt de Art-up trainers bij het uitvoeren van trainingen, intervisiebijeenkomsten en adviesopdrachten. Je begeleidt zelfstandig subgroepen en legt theorie en oefeningen uit. In het begin werk je onder begeleiding van een ervaren trainer en naarmate je meer ervaring opdoet steeds zelfstandiger.

Je zorgt dat het op kantoor op rolletjes loopt
Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Art-up ook een rol speelt bij onze bedrijfsvoering. Dat betekent ook dat we de ondersteunende taken met betrekking op de organisatie onderling verdelen. Jij hebt een aantal coördinerende en administratieve taken, waardoor je zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

foto Lisanne Lentink

Wat we vragen

  • Je onderschrijft de ambitie van Art-up om innovatie in de culturele en creatieve sector aan te jagen. 

  • Je hebt twee tot vijf jaar werkervaring in de creatieve en/of culturele sector.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt ervaring met innovatieve projecten in het culturele en creatieve veld of hebt hier op een andere manier ervaring in opgedaan. 

  • Je bent op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de culturele en creatieve sector.

  • Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot trainer.

  • Didactische vaardigheden en/of coachingservaring is een pré.

  • Je vult ons team aan met je eigen achtergrond en netwerk en kan met ons meegroeien.

Wat we bieden

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, snelgroeiende organisatie.

  • Een functie voor 0,6 fte (24 uur). Op termijn mogelijk uitbreiding naar meer uren.

  • Salaris tussen de € 2400 en € 2900 (bruto bij fulltime, 40 uur), inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Zes weken vakantie. 

  • Een NS-businesscard voor woon-werkverkeer en reizen naar opdrachtgevers..

  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, vanaf september ‘23. Na een jaar mogelijkheid om te verlengen. 

  • Interne coaching op het gebied van innovatie en ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en het verzorgen van trainingen, en mogelijkheid tot bijscholing. 

  • Een (flex)werkplek in broedplaats A Lab in Amsterdam, vlakbij Centraal Station. Daarnaast de mogelijkheid om deels op afstand/thuis te werken.

Over Art-up
Art-up is aanjager in de transitie naar een publieksgerichte, toekomstbestendige en ondernemende culturele en creatieve sector. We werken met en voor veel verschillende organisaties die een rol spelen in deze transitie: culturele en creatieve ondernemers, culturele instellingen, fondsen en (lokale) overheden. Voor deze organisaties ontwerpen en organiseren we begeleidingsprogramma’s, geven we trainingen, advies en coaching. Daarnaast hebben we met de Art-up incubator een uniek begeleidingsprogramma opgezet voor start-ups uit de culturele en creatieve sector.

Ons team bestaat uit ervaren trainers en adviseurs die gewend zijn om met hun voeten in de klei te staan. We hebben allemaal onze strepen verdiend in verschillende hoeken van het culturele en creatieve werkveld. We houden onze blik fris door veel inspiratie op te doen in andere sectoren, altijd op zoek naar een originele aanpak die we kunnen vertalen naar ons werkveld. Het team waarin je komt te werken bestaat uit vijf personen, waaronder de twee oprichters.

Interesse?
Heb je zin om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV (beide max 1 A4), naar info@art-up.nl, ovv Vacature projectcoördinator/junior trainer. Reageren kan tot 11 juni; wacht niet te lang, want bij voldoende reacties kan de vacature eerder gesloten worden. Eerste ronde gesprekken vinden plaats op 22 juni in de middag, tweede ronde gesprekken op 28 juni in de ochtend. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Anne Houwing via anne@art-up.nl.